Om oss

Ljungby CNC Teknik– legotillverkare för den svenska industrin

Ljungby CNC Teknik är en leverantör som hjälper Er med att lösa produktion där vår kärnkompetens är svarvade och frästa detaljer.

För att ni som kund skall ha en kontakt för att lösa era detaljer så har vi ett nära samarbete med ett antal underleverantörer för att lösa olika ytbehandlingar, lackering, svetsning, härdning osv. 

Vi har även del/slut montering i huset av produkter.

Vi jobbar ständigt med att utveckla verksamheten på alla områden. Genom maskininvesteringar med hög automatisering för att vara konkurrenskraftig och möta framtida behov. 

– Vår verkstad står rustad för nya som gamla kunder. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor

VÅR HISTORIA

Ljungby CNC Teknik startade sommaren 1998 på Kånnavägen av Leif Olsson, Christer Ohlsson, Magnus Axelsson och Andreas Karlsson  med olika kompetenser. Vid starten hade man en Svarv och en fräs. Efter ett år så var det totalt 7 anställda med delägare. En återkommande aktivitet är att vara med på Elmia Subcontractor för att möta befintliga kunder men även knyta nya kontakter för framtida affärer vilket har visat sig var mycket viktigt genom åren.

Där efter så växte företaget och efter 10 år så var vi 20 anställda och maskinparken hade utvecklats. 2008 flyttades företaget till nybyggda lokaler på Fabriksgatan 25. Detta öppnade upp nya möjligheter till att utveckla verksamheten.  Även kundbasen hade breddats från att vara lokal leverantör till att samarbeta med kunder från hela Sverige.  

2017 så blev Andreas Karlsson ensam ägare till företaget. Företaget har fortsatt att utveckla sig på samma sätt som innan.